‘Nadine is een scherpe denker en zeer competent als het aankomt op communicatie’

Neem contact op

Tekstschrijven

‘Maak er maar een mooi stukje van.’ Hoe vaak ik die uitspraak naar mijn hoofd heb gekregen n na een interview? Heel. Erg. Vaak.

Maar wat is een ‘mooi stukje’?

Zomaar wat zinnen op papier maken nog geen sterke tekst.

Wat mooi is, hangt af van wie je wilt bereiken en wat je doel is met de content. En of het voor social media, een krant, tijdschrift, brochure of digitaal magazine is. Met mijn ervaring in de journalistiek en communicatie heb ik een bak aan ervaring in huis om te weten wat dat mooie stukje moet zijn.

Van antwoord op de 5 W’s en de H voor een persbericht tot inspiratie van AIDA voor het schrijven van een webtekst. Van journalistieke productie zoals persbericht, reportage of interview tot online content voor website en social media. Met aandacht voor SEO als je dat wilt.

Communicatieadvies

Ik ben dol op het maken van verhalen, maar ik ben meer dan een schrijver. Met mijn ervaring op het gebied van communicatie bij verschillende (internationale) organisaties weet ik campagnes in goede banen te leiden en te zorgen dat een boodschap beklijft bij je doelgroep.

Behoefte aan een frisse wind door je communicatie?

Ik help je. Ik stel je de juiste vragen om boven tafel te krijgen waarom en voor wie jij eigenlijk communiceert en op welke manier je dat doet. Vervolgens geef ik je advies over hoe het sterker kan. Van quick wins die je zelf snel en gemakkelijk doorvoert, tot het uitgebreid doorlichten van al je communicatie. Laat het maar aan mij over.

Eindredactie

Als je zelf al wat op papier hebt staan en behoefte hebt aan een kritische meelezer of eindredacteur: kom maar door met je verhaal. Ik let op grammatica en spelling, maar ook op het genre dat je kiest en of je boodschap overkomt. Mijn werk als eindredacteur gaat dus verder dan het corrigeren van d-/t-fouten. Ik maak jouw tekst nog een tikkie krachtiger.

Met oog voor jouw schrijfstijl en tone of voice.

Of je nu een blog of column moet schrijven, iets op social media wilt knallen of net de puntjes op de i wilt zetten in je nieuwsbrief: met de hulp van Kracht Communicatie gaat jouw boodschap sterker de deur uit.

Koffie. Zullen we daarmee beginnen?

Ik kan op mijn website mooi vertellen wat ik je allemaal kan bieden,
maar laten we vooral kennismaken en een kop koffie drinken. Of thee, wat jij wilt.
Kan ik uitleggen wat ik voor je kan betekenen en kun jij bepalen of Kracht Communicatie past bij waar jij naar op zoek bent.

 

Bel of mail